BEHANDELINGEN

Traditionele Thaise Massage

Traditionele thaise massage wordt vaak ook Thai Yoga massage genoemd. Tijdens de massage draagt u onze speciale massagekleding. De massage vindt plaats op een originele Thaise massage matras, of een daarvoor geschikt bed afgescheiden door gordijnen. De massage wordt uitgevoerd gebruik makend van de duimen, ellebogen, handpalmen, voeten en knieën. Men volgt hierbij de energiebanen, ook wel Sen lijnen genoemd.

thai massage pattaya

Thaise Oliemassage

Traditionele Thaise Oliemassage wordt vaak ook aromatherapie genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Ook hier volgt men de energie banen. De massage wordt door veel mensen als zeer ontspannen ervaren. Tijdens de massage draagt u uw eigen ondergoed of door ons beschikbaar gesteld ondergoed voor eenmalig gebruik. De massage vindt plaats op een originele Thaise massagetafel, afgescheiden door gordijnen.

thai massage pattaya

Sportmassage

Sportmassage is het toepassen van een aantal handgrepen op een lichaamsdeel met het doel de lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en/of eventuele nadelige gevolgen van een sportbeoefening weg te nemen of deze zo min mogelijk te voelen. Massage geeft verbetering van de doorbloeding en stofwisseling. Het geeft stimulering van de spieractie en afdrijving van vocht. Ook verhardingen in de spieren worden bestreden.

thai massage pattaya

Voetmassage

Voetmassage wordt vaak ook reflexzone therapie genoemd. Hierbij gaat men er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voetzolen. De reflexzone therapie verdeelt de voetzool in zones die corresponderen met de organen in het lichaam zoals het hart, de lever etc. en is erop gebaseerd dat door de massage van deze zones blokkades en slechte energiestromen kunnen worden opgeheven. Het is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd.

thai massage pattaya